joi, 18 aprilie, 2024

Contrabandist urmarit prin padure de politistii de frontiera. Cand i-a vazut, s-a speriat si a rupt-o la fuga, lasandu-si pachetele in urma

Distribuie:

Publicat:

Un echipaj al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Maramures a depistat, pe raza comunei Suciu de Sus, un tanar care transporta aproape 15.000 pachete de tigari de contrabanda de provenienta ucraineana, a declarat marti, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al institutiei, Florina Metes. 

Potrivit sursei citate, speriat de controlul politistilor, tanarul a reusit sa fuga dupa care si-a abandonat masina si a disparut intr-o zona impadurita. 

“Aflat in trafic pe DJ 171, tanarul a incercat sa scape de controlul politistilor, ignorand semnalele regulamentare efectuate de acestia, a parasit drumul judetean si a intrat pe un drum forestier din vecinatate si apoi si-a abandonat masina pe un teren mlastinos. In autoturismul abandonat au fost gasite 14.600 pachete de tigari in valoare de 146.000 de lei”, a spus Florina Metes. 

In urma verificarilor efectuate, a fost identificat un tanar de 26 de ani din localitate Bocicoiu Mare, banuit de comiterea infractiunii de contrabanda

Tigarile si autoturismul au fost ridicate si indisponibilizate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img