joi, 18 aprilie, 2024

Contrabandista cu autoturism de lux in Vama Albita: 15.000 de tigarete ascunse in valize -FOTO

Distribuie:

Publicat:

Echipa comuna de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita a descoperit 15.000 tigarete de provenienta R. Moldova, pe care o tanara, cetatean roman, incerca sa le introduca in tara, ascunse in doua genti aflate in portbagajul autoturismului, pe care il conducea.

La sfarsitul saptamanii trecute, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pentru a intra in tara, cetateanul roman Ina S., in varsta de 33 de ani, conducand un autoturism marca Range Rover, inmatriculat in R. Moldova.

In baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care, echipa comuna de control a descoperit ascunse, in doua genti aflate in portbagajul autoturismului, 15.000 tigarete (750 pachete), de diferite marci, de provenienta R. Moldova.

Conform prevederilor legale, politistii de frontiera au luat masura retinerii tigarilor in valoare totala de 3.450 lei, sanctionarea contraventionala a tinerei cu amenda in valoare de 10.000 lei, precum si indisponibilizarea autoturismului pana la plata amenzii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img