News Flash:

Contre intre fostii PDL-isti si fostii PNL-isti

17 Ianuarie 2015
2204 Vizualizari | 0 Comentarii
Fuziunea intre PNL si PDL naste contre dure in partid! Noii liberali nu reusesc sa se inteleaga asa cum si-ar dori sefii de la centru. Astfel, liberalii vechi si fostii PDL-isti se cerata, la Suceava, pe numarul delegatilor la Consiliul National de Coordonare.

Organizatia PNL Suceava are 13 delegati la Consiliul National de Coordonare al noului PNL ce se va desfasura la sfarsitul acestei luni la Bucuresti, a declarat, sambata, liderul judetean al partidului, deputatul Stefan Alexandru Baisanu.scrie stiripesurse.ro

El a dezmintit astfel afirmatiile liderului regional al PNL, deputatul Ioan Balan (fost PDL), conform carora Suceava va avea 19 delegati, dintre care doar cinci de la fostul PNL.

Baisanu a explicat ca, dintre cei 13 delegati, sapte sunt de drept, printre care patru parlamentari, precum si sase care au revenit conform algoritmului stabilit.

''E o echipa corecta si normala, reprezentativa pentru organizatia judeteana Suceava (...) Nu stiu de ce Balan a dat informatiile astea. Informatiile vizavi de Partidul National Liberal, partidul Bratienilor, se dau din acest sediu (n.r.-sediul Organizatiei Judetene a PNL Suceava), de la membrii Partidului National Liberal al Bratienilor. Toate celelalte informatii pot fi viciate intr-un fel sau altul (...) Ne dorim ca ai nostri colegi de la PDL sa ne fie cu adevarat colegi si sa avem rationalitatea de a gasi solutia cea mai buna pentru ca unificarea celor doua filiale judetene sa se poata realiza corect'', a spus Baisanu.

El a aratat ca, in prezent, exista organizatii paralele in marele PNL, pentru ca filialele liberalilor si democrat-liberalilor au functionat separat.

Vicepresedintele pentru Regiunea Nord Est a PNL, deputatul Ioan Balan, a declarat saptamana trecuta ca delegatia judetului Suceava va avea cel mai mare numar de delegati la Consiliul National de Coordonare al noului Partid National Liberal, respectiv 19, dintre care 14 PDL si cinci PNL.

El a spus ca in cadrul reuniunii de la Bucuresti se vor dezbate criteriile de armonizare a bazei PNL si se vor stabili principiile de functionare mai departe a noii structuri politice, la nivel de Camera Deputatilor si Senat. ''Se vor discuta probleme ce tin de buna functionare a PNL si problemele din unele organizatii din tara. Acolo vom dezbate si vom lua hotarari'', a spus Balan.

sursa:stiripesurse.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1358 (s) | 23 queries | Mysql time :0.035960 (s)