vineri, 19 aprilie, 2024

Control judiciar pentru 3 barbati din comuna vasluiana Tanacu

Distribuie:

Publicat:

Trei barbati din Tanacu au fost retinuti de catre politistii din cadrul Sectiei 2 Politie Rurala Vaslui, pentru savarsirea mai multor infractiuni de furt calificat.  

Politistii Sectiei 2 Politie Rurala Vaslui au probat activitatea infractionala a trei barbati cu varste cuprinse intre 19 si 32 de ani, din comuna Tanacu, judetul Vaslui, banuiti de comiterea a 8 infractiuni de furt calificat.

In urma cercetarilor efectuate,  politistii vasluieni au stabilit faptul ca, in perioada decembrie 2019 – februarie 2020, barbatii au patruns prin efractie si prin escaladare  in mai multe locuinte si anexe de pe raza localitatii Tanacu, ocazie cu care au sustras diverse componente auto, electrocasnice, electronice, bunuri de valoare si unelte, in valoare de peste 10.000 lei. Prejudiciul a fost recuperat in proportie de 60%, fiind restituit persoanelor vatamate.

In data de 29 februarie., barbatii au fost retinuti pentru 24 de ore, iar ulterior, acestia au fost prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Vaslui, care a dispus masura preventiva a controlului judiciar pentru o perioada de 60 de zile.

Cercetarile sunt continuate de catre politisti, in vederea probarii intregii activitati infractionale a barbatilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img