joi, 28 martie, 2024

Control judiciar pentru agresorul din localitatea vasluiana Muntenii de Sus

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale Vaslui, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au reținut un bărbat, în vârstă de 24 de ani, din localitatea Satu Nou, comuna Muntenii de Sus, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui au probat activitatea infracțională a unui bărbat, din comuna Muntenii de Sus, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, în noaptea de 12/13 august 2022, în municipiul Vaslui.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de 12/13 august 2022, la ora 04.45, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan, bărbatul cercetat ar fi tulburat ordinea și liniștea publică și ar fi agresat două persoane vătămate, bărbați în vârstă de 32, respectiv 38 de ani, din municipiul Vaslui.

Ca urmare a agresiunii, persoanele vătămate au suferit vătămări corporale ce vor necesita 4-5, respectiv 7-8 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

La data de 13 august 2022, ca urmare a administrării probatoriului, față de tânărului de 24 de ani a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Ulterior, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui care a luat față de acesta măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tânărului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img