vineri, 29 martie, 2024

Control judiciar pentru un sofer vasluian, descoperit baut la volanul autoturismului

Distribuie:

Publicat:

Polițiștii Biroului Rutier Vaslui  au reținut un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din localitatea Bârzești, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

În data de 15 ianuarie a.c., ora 17:25, Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată cu privire la faptul că pe o stradă din municipiul Vaslui, un bărbat conduce un autoturism, deși s-ar aflat sub influența băuturilor alcoolice.

Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au identificat conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din localitatea Bârzești, comuna Ștefan cel Mare, județul Vaslui, care a condus autoturismul, înmatriculat în județul Vaslui, pe strada Ceramicii, din municipiul Vaslui.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică și nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest din cauza stării de ebrietate, acesta a fost condus la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui, în vederea recoltării de probe biologice.

          În data de 18 ianuarie a.c., în baza probatoriului administrat, polițiștii vasluieni l-au reținut pe bărbat, pentru o perioadă de 24 ore, iar în cursul zilei de ieri, Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, a dispus față de acesta măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii vasluieni, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img