vineri, 29 martie, 2024

Contul de Instagram al Adrianei Bahmuțeanu, spart de o persoană publică. Jurnalista a apelat la ajutorul DIICOT

Distribuie:

Publicat:

Adriana Bahmuțeanu se confruntă cu probleme grave la puțin timp după ce s-a logodit. Jurnalisei i-a fost spart contul de Instagram, iar aceasta știe și despre cine e vorba. Acum pe pagina ei de socializare apar fotografii cu actualul său partener și cu fosta lui soție, cea care a murit.

Adrianei Bahumuțeanu i-a fost spart contul de Instagram de o persoană publică
Adriana Bahmuțeanu e foc și pară, asta după ce pagina sa de Instagram a fost spartă recent, iar în numele său sunt făcute mai multe postări. Vedeta nu a stat mult pe gânduri și a apelat la DIICOT pentru rezolvarea problemei, mai ales că știe și cine se face vinovat pentru acest lucru.

Ea a mărturisit la Antena Stars că e vorba despre o persoană din anturajul său și care la un moment dat i-a fost apropiată.

”Este o pagină care mi-a fost furată. Am reclamat la DIICOT, aștept audierile. Am idee cine ar putea să fie, aștept autoritățile statului să-și facă treabă. Deci nu eu fac aceste postări, le face o anumită persoană care mi-a furat identitatea. E o persoană care a fost în anturajul meu și o persoană care mi-a fost apropiată la un moment dat. Bineînțeles că știu despre cine e vorba”, a spus Adriana Bahmuțeanu la Antena Stars.

Pe pagina sa de Instagram sunt publicate imagini cu logodnicul său, dar și cu fosta lui soție, iar fanii s-au întrebat imediat de ce se fac astfel de postări. Adriana Bahmuțeanu a lămurit acum lucrurile și susține că cel care postează în numele său nu respectă memoria unei persoane decedate, asta deoarece fosta soție a logodnicul ei a murit atunci când a născut.

”E foarte urât ce face, nu respectă memoria unei persoane decedate. În acea fotografie este fosta soție a actualui meu soț, care a decedat, a murit la naștere, săraca. De ce face aceste postări n-am înțeles, e o nesimțire. Lumea știe că săraca femeie a murit, lumea știe povestea noastră, nu avem nimic de ascuns”, a mai zis ea.

E vorba despre o persoană publică

Adriana Bahmuțeanu a mai spus că persoana vinovată e o persoană cunoscută și îi va dezvălui identitatea în momentul în care DIICOT va termina de făcut ancheta. Ea speră că această persoană să ajungă la pușcărie pentru infracțiunea comisă.

”Eu aștept DIICOT-ul să-l cheme la audieri pe acest individ, care mi-a furat identitatea, este infracțiune ce a făcut. La toate insistențele mele nu a vrut să-mi dea parolele înapoi, nu vrea să-mi returneze pagina, postează tot felul de prostii pe pagina mea de Instagram. Este vorba despre o persoană cunoscută, va înfunda pușcăria”, a mai zis ea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img