News Flash:

Copii, ascunşi în pivniţa unei grădiniţe private. Care este motivul

15 Noiembrie 2019
941 Vizualizari | 0 Comentarii
descoperire socanta intr o gradinita privata 26 de copii mici au fost gasiti dupa un perete fals in 626160 1060x600

Caz șocant într-o grădiniță privată în Colorado, SUA. S-au descoperit aproximativ 30 de micuți după un perete fals. Personalul grădiniței i-a ascuns în pivnița clădirii.

Aproximativ treizeci de copii în vârstă de trei ani au fost ascunși de ochii autorităților. Oamenii legii i-au găsit în spatele unui perete fals, într-o grădiniță privată din statul Colorado, SUA.

Poliţiştii au fost anunţaţi, printr-un apel anonim. Li se aducea la cunoștință faptul că grădiniţa are un număr de copii cu mult peste capacitate. Oamenii legii s-au deplasat la fața locului, însă atunci când au ajuns nu au găsit pe nimeni.  Proprietara unității nu dorea să colaboreze cu aceștia.

Mai apoi, echipajul a auzit zgomote în pivniţă. În urma unei verificări mai amănunțite, au fost găsiți 26 de copii sub vârsta de 3 ani ce stăteau în spatele unui perete fals.

Autorităţile au decis închiderea grădiniţei şi au contactat de urgență părinții celor mici. Personalul grădiniței a fost reținut și a fost deschisă o anchetă în acest caz.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0990 (s) | 35 queries | Mysql time :0.020196 (s)