sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Copii din Stefan cel Mare au primit cadou o scoala noua

Distribuie:

Publicat:

Peste o suta de elevi din Stefan Cel Mare, judetul Vaslui, beneficiaza de o scoala proaspat renovata, unul dintre cele mai moderne imobile din judet.

Autoritatile locale s-au zbatut timp de cinci ani sa duca la bun sfarsit investitia de reabilitare a imobilului si ieri au taiat panglica inaugurala.

Cu ajutorul Bancii Mondiale si a unui constructor serios, lucrarile de modernizare, care au costat doua milioane de lei,  s-au finalizat la timp.

Noul local al scolii cuprinde sapte sali de clasa, un laborator de informatica si o biblioteca. Totodata s-a implementat si un

un sistem de supraveghere video, iar in zona centrala a localitatii s-am construit un trotuar, pentru a evita eventualele evenimente rutiere, dat fiind faptul ca langa scoala este Drumul National.

Primarul comunei Ştefan cel Mare face un apel la elevi si la cadrele didactice, sa mentina curatenia si sa munceasca pentru ca rezultatele sa se ridice la nivelul conditiilor oferite.

La momentul inaugural a participat si pictorul Traian Nica Tuckman, fiu al comunei, care a donat scolii 70 de tablouri expuse pe holurile centrale.
Sfârşitul conversaţiei

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img