News Flash:

"Copii, in caz de incepe sa cada tavanul". Mesajul STUPEFIANT al profesorilor de la o scoala

9 Octombrie 2013
1852 Vizualizari | 0 Comentarii
copii
"Copii, in caz de incepe sa cada tavanul, sa va ascundeti sub banca!". Acesta este indemnul cadrelor didactice de la Arsura, judetul Vaslui, care sunt nevoite ca, impreuna cu cei 200 de elevi, sa activeze intr-o scoala al carei acoperis mai are putin si cedeaza!

De 9 ani, conducerea scolii si Primaria fac demersuri la CJ Vaslui, la Prefectura, la ISJ, insa fara rezultate. Si pentru ca nici memoriul adresat Ministerului Educatiei nu a fost urmat de vreun raspuns, senatorul Nelu Tataru i-au cerut explicatii in Parlament, pentru aceasta situatie, ministrului Remus Pricopie, scrie vrn.ro.

"Domnule ministru, scolile sunt gospodarite de primariile comunelor, iar din bugetele lor saracacioase abia se pot face mici reparatii sau igienizari. Pentru reparatii importante, solicitarile se indreapta spre Consiliul Judetean si spre Ministerul Educatiei. Asa procedeaza de 9 ani de zile si Scoala "Nicolae Gh. Lupu" din comuna Arsura, dupa ce acoperisul institutiei in care invata 200 de copii s-a deteriorat in asa masura incat, adesea, ploua ca afara in salile de clasa", i-a transmis senatorul Nelu Tataru, pe ministrul Remus Pricopie.

cj vaslui scoli vaslui
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0819 (s) | 23 queries | Mysql time :0.029562 (s)