vineri, 26 aprilie, 2024

Coreea de Nord a trecut la AMENINTARI: “Washingtonul va plati pentru crima sa de o mie de ori”

Distribuie:

Publicat:

Coreea de Nord a condamnat luni noile sanctiuni impuse de Natiunile Unite, declarand ca nu va negocia in legatura cu programele sale nucleare si balistice atat timp cat se afla sub amenintarea Statelor Unite, relateaza AFP. Sanctiunile adoptate sambata de Consiliul de Securitate al ONU constituie „o incalcare violenta a suveranitatii noastre”, a afirmat Phenianul intr-un comunicat publicat de agentia oficiala de stiri KCNA.
“Nu ne vom pune (programul) de descurajare nucleara pe masa negocierilor” atat timp cat Coreea de Nord este amenintata de Washington, se arata in comunicat. Phenianul „nu se va retrage dintr-un singur pas din programul sau de consolidare a puterii nucleare”. Phenianul a amenintat Washingtonul, artizan al ultimelor sanctiuni, ca va „plati pentru crima sa (…) de o mie de ori”.

„Daca Statele Unite cred ca sunt in siguranta peste oceanul care ne desparte, ele se inseala amarnic”, a adaugat Coreea de Nord. Tarile „care au colaborat cu Statele Unite” pentru a sprijini rezolutia trebuie de asemenea trase la raspundere, a mai spus Phenianul in comunicat

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img