vineri, 19 aprilie, 2024

Corina Caragea, amintiri de groază din vacanță. Prezentatoarea, la un pas de o tragedie: “A fost îngrozitor!”

Distribuie:

Publicat:

Corina Caragea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV de la noi din țară. Imaginea știrilor sportive de le ProTV are o viață frumoasă, palpitantă, îi plac vacanțele, dar una dintre ele i-a lăsat un gust amar. A fost la un pas de moarte și a trecut printr-o experiență tragică.

Corina Caragea, la un pas de moarte

Corina Caragea este una dintre cele mai vechi vedete de la ProTV, dar și o apariție extrem de plăcută. Are o mulțime de fani, cu care păstrează legătura mereu în mediul online și le povestește despre experiențele ei de viață. De data aceasta, însă, nu a venit cu vești deloc bune pentru cei care o urmăresc.

Corina Caragea a mers în Grecia anul trecut și a avut parte de o vacanță de coșmar, pe care nu o va putea uita niciodată. A fost la un pas să se înece, după ce a început furtuna și barca lor a început să se dezechilibreze.

Pericolul era foarte mare, având în vedere că prezentatoarea nu știe să înoate, deși a încercat de multe ori. Se teme de apă și, în acele momente, a simțit că i se apropie sfârșitul și simțea că nu mai ajunge la mal.

„Mi-e foarte frică de apă și anul trecut, în Grecia, am avut un incident pe mare nasol. Am prins o furtună și după ce am plecat eu a fost chiar uragan. A fost îngrozitor! Atunci m-am speriat foarte tare. Deci cu avionul nu am avut probleme, dar cu apa da, pentru că nici nu știu să înot.

Eram pe o barcă mică, ne-a prins furtuna, ne-am rătăcit, a fost destul de nasol. Eram doi necunoscători în barcă. Mi s-a părut că a durat un secol până am ajuns la mal și m-am văzut pe pământ din nou. Prietenul meu știe să înoate. De-a lungul timpului, am încercat să îmi înving teama asta luând lecții de înot, dar nu am reușit”, a povestit Corina Caragea pentru Viva.

Corina Caragea, despre secretul tinereții

Corina Caragea este foarte apreciată pentru aparițiile sale la TV, dar și pentru frumusețea ei. Deși se apropie de 40 de ani, arată foarte bine și concurează ușor cu fetele mult mai tinere. Toată lumea se întreabă cum de reușești să arate atât de bine, iar acest aspect nu mai este un secret.

Corina Caragea a declarat că încearcă să mențină un echilibru între sport și alimentație. Merge constant la sala de sport și este atentă la tot ce mănâncă, dar tot nu este mulțumită și și-ar dori să aibă cu cinci kilograme mai puțin.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img