vineri, 29 martie, 2024

Corina Cretu, apel de ULTIM MOMENT pentru premierul Dancila: ‘Sper ca acest subiect de importanta primordiala pentru cetatenii Romaniei sa nu fie politizat’

Distribuie:

Publicat:

Comisarul european Corina Crețu lansează un nou apel către foștii săi colegi de partid, pe care îi roagă să nu politizeze investiții de care vor beneficia românii din toate zonele țării. Tema nu este una nouă, însă este una pe care Guvernul României și Uniunea Europeană nu par să poată găsi un consens.

"În legătură cu temă spitalelor regionale de la Craiova, Iași și Cluj-Napoca, precizez încă o data că serviciile Comisiei Europene nu pot înainta cu aceste proiecte până când Guvernul României nu răspunde clarificărilor solicitate în aprilie și octombrie 2018. Neprimind nici un răspuns, am retrimis această scrisoare în martie 2019, cu speranța accelerării procesului de realizare a acestor proiecte.

Comisia Europeană și eu personal suntem, că întotdeauna, la dispoziția autorităților naționale și sper că acest subiect de importantă primordială pentru cetățenii României să nu fie politizat", scrie Corina Crețu pe Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img