News Flash:

Corina Cretu, desemnata comisar european pentru Politica Regionala.

10 Septembrie 2014
1365 Vizualizari | 0 Comentarii
Noua echipa include sapte vicepresedinti si, pentru prima oara, un prim-vicepresedinte care va fi "mana dreapta" a presedintelui Executivului european, luxemburghezul Jean Claude-Juncker. Noua dintre cei 28 de membri ai Comisiei sunt femei, iar dintre acestea trei sunt vicepresedinti.scrie mediafax.ro

Cei sapte vicepresedinti vor conduce si vor coordona activitatea unui numar de comisari, in cadrul unor grupuri a caror componenta se poate schimba in functie de obiectivele si de aplicarea treptata a noilor prioritati stabilite de noul presedinte al Comisiei Europene. Aceste echipe reflecta prioritatile politice, printre care locuri de munca, crestere, investitii si competitivitate, piata unica digitala sau uniunea energiei.

 Astfel, olandezul Frans Timmermans a fost desemnat prim-vicepresedinte responsabil cu Reglementarea, Relatiile Interinstitutionale, Statul de drept si Carta Drepturilor Fundamentale.

Italianca Federica Mogherini va fi vicepresedinte si Inalt Reprezentant al UE pentru Afaceri Externe si Politica de Securitate, in timp ce candidata desemnata de Bulgaria, Kristalina Gheorghieva, va fi vicepresedinte pentru Buget si Resurse Umane.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Adauga anunt gratuit

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1342 (s) | 34 queries | Mysql time :0.013120 (s)