vineri, 19 aprilie, 2024

Cornel Gales a plecat la cimitir la 2 noaptea: “Zanica mea, vreau sa dorm cu tine!” Semnul terifiant pe care i l-a trimis Ileana Ciuculete

Distribuie:

Publicat:

Cornel Gales trece si acum prin clipe cumplite! Inca nu se poate obisnui cu gandul ca Ileana Ciuculete nu se mai afla printre noi. De Buna Vestire, barbatul a facut un gest socant si a primit un semn terifiant din partea sotiei lui.
Invitat in platoul emisiunii “Agentia VIP”, Silviu, un prieten foarte apropiat de-al lui Cornel Gales, a povestit totul.
“In noaptea de Buna Vestire a simtit nevoia sa fie alaturi de ‘Zanica’ lui si la 2 noaptea a plecat la cimitir. Imi spunea: ‘Silviu, parca teleghidat m-am dus acolo. I-am aprins lumanari si, la un moment dat, a venit un vant asa si stateam cu ea de vorba. A inceput o ploaie brusca. Mi-a aparut Zanica in cap: (…)’ I-a spus: ‘Zanica mea, vreau sa dorm cu tine!’ M-a trimis acasa. Dupa s-a oprit ploaia. Imi spunea: ‘Am adormit imbracat. Am dormit dus’ (…) Cornel o sa faca sarbatorile pascale alaturi de copiii Ilenei Ciuculete”, a spus Silviu.
Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie
Cantareata Ileana Ciuculete a murit marti, 14 martie, la spital, din cauza unei boli incurabile. Inca din copilarie, Ileana Ciuculete a fost indrumata sa urmeze calea muzicii populare. Primii ani din viata i-au fost marcati de saracie, iar muzica a reusit sa-i alunge tristetile. Primii bani i-a castigat din muzica, pe la 14 ani, la Filarmonica Oltenia a Craiovei si, odata cu trecerea anilor, a devenit una dintre cele mai apreciate artiste de muzica populara din Romania. Ileana Ciuculete a mai fost casatorita o data, iar timpul primului mariaj, cu Valeriu Sfetcu, a avut doi copii: Mugurel Sfetcu si Cristi Sfetcu.
sursa 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img