vineri, 26 aprilie, 2024

Cosmar trait de fratele si tatal lui Hamude, in inchisoare! Vesti teribile pentru fostul concurent de la Puterea Dragostei!

Distribuie:

Publicat:

Momente grele pentru familia lui Hamude, fost concurent la Puterea Dragostei. Tatăl și fratele acestuia au primit o veste cumplită în închisoare.

 

Tatăl și fratele lui Hamude, fost concurent la Puterea Dragostei, traversează cea mai grea perioadă din viața lor. Cei doi sunt de jumătate de an în spatele gratiilor, fiind acuzați de moartea a 18 persoane care au băut alcool contrafăcut, fabricat și pus în vânzare de către aceștia. Una peste alta, zilele trecute au mai primit o veste proastă.

Tatăl și fratele lui Hamude, trimiși în judecată în stare de arest

 

Tatăl și fratele lui Hamude au aflat că vor rămâne în spatele gratiilor în continuare, fiind cercetați în stare de arest preventiv. Cei doi au contestat măsura judecătorilor, solicitând ca cercetarea să se facă cu ei în stare de arest la domiciliu, însă instanța a respins acest lucru. Ei rămân în continuare în penitenciarul Iași iar la sfârțitul săptămânii trecute, au fost trimiți în judecată pentru omor calificat și riscă ani grei de închisoare dacă vor fi găsiți vinovați.

continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img