vineri, 19 aprilie, 2024

Cotidianul american USA Today, despre Romania: “Este rupta din basme”

Distribuie:

Publicat:

Cotidianul american USA Today, a trecut in revista puncte de atractie din Europa, unde este mentionata si Romania. Americanii spun ca tara noastra merita sa fie una dintre destinatiile turistice importante ale Europei si afirma ca Romania este rupta din basme.

”Cu toate ca multi se gandesc la Romania ca fiind locul unde se desfasoara actiunea din Dracula lui Bram Stoker, explorarea tarii te face sa te simti mai degraba ca intr-o poveste a fratilor Grimm. Are tot ce isi poate dori un vizitator in Europa: strazi pietruite, castele maiestuase si cafenele bizare, totul intr-un decor muntos spectaculos.

Cel mai probabil va veti incepe calatoria in Bucuresti si ar trebui sa acordati orasului cateva zile. Aflarea istoriei sale complicate va servi ca o baza importanta pentru intelegerea restului tarii. Puteti face fascinantul Tur al Comunismului, alaturi de ghizi care va vor impartasi cum aratau vietile lor in vremea comunismului. Fiecare oprire in oras este plina de evenimente istorice si anecdote personale, dezvaluind o parte a Bucurestiului. 

Dupa ce terminati cu orasul luati un tren catre Transilvania si explorati Muntii Carpati cu ajutorul snowmobilelor, saniilor trase de caini sau cai.”, se arata in articolul publicat de USA Today.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img