vineri, 19 aprilie, 2024

COVID-ul micșorează penisul? Ciudatul caz al bărbatului care a rămas cu disfuncție erectilă după boală

Distribuie:

Publicat:

Bărbatul susține că și-a pierdut aproximativ 4 cm din lungimea penisului după ce COVID i-a cauzat leziuni vasculare severe – iar medicii i-au spus că este ireversibil.

Un bărbat din SUA a susținut că penisul i s-a micșorat cu 4 cm ca urmare a leziunilor vasculare suferite după ce a contractat Covid.

Nefericita victimă, care s-a identificat ca un bărbat heterosexual la treizeci de ani, a spus că problema a avut „un impact profund asupra încrederii în sine și abilităților mele în pat”.

Caz de disfuncție erectilă

Bărbatul a spus că a contractat o criză severă de virus în iulie anul trecut, dar după ce a fost externat din spital după recuperare, a rămas cu un caz ciudat de disfuncție erectilă (DE).

Această afecțiune a fost remediată cu tratament de-a lungul timpului, dar spre disperarea sa, victima a constatat că penisul i s-a contractat considerabil – o afecțiune care i-au spus medicii este probabil permanentă din cauza leziunilor vasculare în țesutul său erectil, scrie doctorulzilei.ro.

Acesta vine în momentul în care un studiu de la University College London pe 3.400 de persoane a descoperit că un penis micșorat era un simptom rar printre cei 200 care au dezvoltat Covid-ul lung.

Între timp, un studiu publicat în World Journal of Men’s Health de către Universitatea din Miami Miller School of Medicine a arătat că disfuncția pe scară largă a celulelor endoteliale din infecția cu Covid-19 poate contribui la disfuncția erectilă semnificativă.

Vorbind la podcastul How To Do It, victima și-a dezvăluit suferința tulburătoare.

„Sunt un bărbat heterosexual la treizeci de ani. În iulie anul trecut, am contractat Covid și am fost foarte bolnav. Când am ieșit din spital, am avut niște probleme de disfuncție erectilă. Acestea s-au îmbunătățit treptat cu ceva asistență medicală, dar se pare că am rămas cu o problemă de durată.

Penisul meu s-a micșorat. Înainte să mă îmbolnăvesc, eram peste medie, nu uriaș, dar cu siguranță mai mare decât în mod normal. Acum am pierdut aproximativ trei centimetri și jumătate și am devenit cu siguranță mai puțin decât media.

COntinuarea pe exquils.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img