vineri, 19 aprilie, 2024

Cozi mari pe autostrada in apropiere de Vama Nadlac

Distribuie:

Publicat:

Iesirea din tara spre Ungaria prin Vama Nadlac a fost luata cu asalt de cei din vestul tarii in prima zi a minivacantei de 1 Decembrie. Cozi imense s-au format inca de dimineata la iesirea din tara, iar timpii de asteptare, spun unii soferi, au fost chiar si de doua ore.

Numarul celor care tranziteaza frontiera spre Ungaria prin Vama Nadlac a crescut simtitor miercuri dimineata. Sute de soferi au ajuns la granita si s-au asezat la coada pentru a pleca cu familiile in minivacanta de 1 Decembrie. In scurt timp s-au format cozi imense, iar timpii de asteptare au ajuns chiar si la doua ore, povestesc unii dintre soferi.

„Toata lumea a plecat in concediu acum. Sunt cozi imense, eu stau de o ora dar am inteles ca se sta doua ore. Controleaza fiecare masina, am inteles de la ceilalti soferi”, povesteste unul dintre cititorii tion.ro.

Reprezentantii Politiei de Frontiera ii indeamna pe soferi sa foloseasca celelalte puncte de trecere a frontierei din zona, pentru a evita aglomeratia. Pentru asta au creat aplicatia Traficonline, disponibila pe siteul Politiei de Frontiera Romane. Cei care folosesc aplicatia pot vedea in timp real ce timpi de asteptare sunt inregistrati in punctele de trecere a frontierei din tara si pot astfel sa aleaga unul mai putin aglomerat. Cele mai aglomerate vami din tara miercuri dimineata erau Sculeni, Giurgiu, Nadlac II, Bors, Urziceni si Petea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img