News Flash:

„Crede in aventura, Crede in tine” si Prima TV te trimite in vacanta!

5 Iunie 2015
1381 Vizualizari | 0 Comentarii
Marea provocare a verii vine din partea Prima TV. Cei care au curajul de a-si depasi limitele, au incredere in fortele proprii si curiozitatea de a explora noi teritorii sunt invitati sa se inscrie in concursul „Crede in aventura, Crede in tine”.

Prima TV pune la bataie premii pline de adrenalina pentru cei cu spirit de aventura. In perioada 4 iunie – 1 iulie, telespectatorii care vor urmari programele postului in intervalul orar 19.30 – 23.00, vor avea de castigat. Ei vor cuceri inaltimile intr-unul dintre cele patru zboruri cu avionul oferite in cadrul show-ului aviatic „Aeromania”, organizat la Tuzla (judetul Constanta) pe 4 iulie. Insa un singur participant va putea castiga marele premiu, o excursie plina de aventura in Grecia, pentru doua persoane.

Pentru a castiga premiile, tot ceea ce trebuie sa faca telespectatorii este sa urmareasca programele Prima TV in perioada de concurs. Pasionatii de senzatii tari vor putea descoperi pe micile ecrane indiciul zilei, pe care apoi il vor inscrie pe site-ul www.primatv.ro, in pagina de concurs.

Castigatorii zborurilor cu avionul vor fi alesi saptamanal si vor avea ocazia de a participa la o demonstratie aviatica tocmai din cabina de pilotaj (optional pot invita si un prieten). Marele invingator si cel care va pleca in vacanta in Grecia, va fi ales la finalul competitiei, dintre toti participantii in campania „Crede in aventura, Crede in tine”.

Cu cat telespectatorii vor descoperi si inscrie mai multe indicii, cu atat cresc si sansele de a castiga premiile aventuroase.

Mai multe detalii despre campanie puteti gasi in regulamentul disponibil aici: http://www.primatv.ro/concursuri/concurs-crede-in-aventura-crede-in-tine.html
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1046 (s) | 34 queries | Mysql time :0.040243 (s)