miercuri, 24 aprilie, 2024

Creditul pana la salariu – De unde il obtinem si ce costuri implica?

Distribuie:

Publicat:

Daca tot ne aflam in aceasta perioada destul de grea la nivel national, cat si global, ne-am gandit sa venim in intampinarea voastra, a citititorilor cu un nou tip de imprumut, respectiv imprumutul pana la salariu. Suna bine, nu? Acum te poti bucura de un astfel de imprumut pana la salariu.

A trecut mai bine de un an de cand pandemia a lovit intreaga lume, iar acum a venit momentul sa iei atitudine si faci rezervarea pentru o vacanta mult dorita. Ce vacanta? Una pe filier Romania-Grecia.

Nu dispui de banii necesari pentru avansul solicitat? Nu e nicio problema. Acum poti obtine suma necesara avansului printr-un simplu search care sa contina "imprumut pana la salariu". Odata ce vei cauta acest lucru, browser-ul iti va afisa mai multe rezultate pe care le poti lua in calcul. Ulterior, cu ajutorul unei simple accesari si completarea formularului aferent, te vei bucura de banii in cont.

Iar, ca si un plus, trebuie sa stii ca exista foarte multe institutii financiare nebancare ce ofera dobanda 0% in cazul primului imprumut acordat, in cazul in care perioada de rambursare nu depaseste 30 de zile, ceea ce inseamna ca pana ce vei obtine salariul te poti imprumuta spre a plati avansul necesar vacantei mult dorite.

Cand returnezi creditul?

O intrebare ce probabil te macina este aceasta, "cand returnezi creditul?". Cel mai bine ar fi ca valoarea imprumutata sa fie rambursata in maximum 30 de zile de la contractarea sa. In cazul in care nu reusiti sa achitati creditul pe parcursul celor 30 de zile, din cea de-a 31-a zi, vei fi taxat cu circa 1.2% pe zi din sma total imprumutata. Pentru a putea obtine un astfel de imprumut, trebuie sa verifici oferta tuturor institutiilor financiare nebancare si sa iti dai seama care ti s-ar potrivi.

De altfel, un alt plus in contractarea creditelor pana la salariu prin instutii financiare nebancare este reprezentat de faptul ca majoritatea acestor agentii ofera credit chiar si persoasnelor ce figureaza cu un istoric negativ in biroul de credit.

Insa, nu totul este roz, iar odata ce vei contracta un astfel de imprumut, trebuie sa stii ca apar si anumite riscuri. Nu trebuie sa contractati un astfel de imprumut daca va veti afla in imposibilitatea de a achita creditul. Desigur ca aceste institurii ofera credite si persoanelor ce apar in Biroul de Credit, insa, in cazul in care va veti avea in imposibilitatea de plata a unui credit obtinut prin IFN, ulterior nu vei mai putea imprumuta niciun tip de imprumut.

In concluzie, un astfel de imprumut este numai bun atunci cand ai o reala problema si ai ramas fara bani pana la salariu. Poti contracta un astfel de credit, iar in ziua completarii aplicatiei pe site-ul ifn-ului sa ne si bucuram de banii virati pe card. Cu siguranta ca avantajele sunt mai multe decat dezavantaje, insa totul depinde doar de cum vei gestiona creditu si banii, ca in final sa poti achita creditul fara nicio problema. Iar, in cazul in care vei avea din nou dificultati cu banii, sa poti contracta un alt imprumut.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img