joi, 25 aprilie, 2024

Crestere cu 50% a inmatricularilor de autoturisme in judetul VASLUI in 2017

Distribuie:

Publicat:

Numarul vehiculelor inmatriculate in primele opt luni ale acestui an, la nivelul judetului Vaslui, a crescut cu aproape 50 la suta fata de perioada similara a anului trecut, a declarat, joi, prefectul judetului Vaslui, Eduard Popica.

“Am facut o analiza impreuna cu domnul subprefect si am ramas stupefiat sa vad ca numai in ultima luna, in judetul Vaslui au fost inmatriculate 1.127 de vehicule. De la inceputul anului, pana la sfarsitul lunii august, au fost inmatriculate aproximativ 10.000 de vehicule. Nu stiu de ce s-a ajuns la aceasta cifra, probabil si din cauza faptului ca s-a eliminat taxa auto”, a precizat Eduard Popica.

 Prefectul a declarat ca numarul angajatilor din cadrul Serviciului permise si inmatriculari auto este insuficient, la ghiseu lucrand doar trei persoane. Explozia de inmatriculari auto in primele opt luni ale acestui an se inregistreaza in cel mai sarac judet din tara, cu cel mai mic produs intern brut pe cap de locuitor si cu rata cea mai mare a somajului. Practic, numarul masinilor inregistrate este de peste 1.100 pe luna, aproape dublu fata de anul trecut.

In centrul orasului Barlad, o banda de copii sfideaza trecatorii sub privirile „ oarbe” ale autoritatilor care asista pasive

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img