vineri, 26 aprilie, 2024

Crezi in superstitii? Afla aici, in functie de luna in care te-ai nascut

Distribuie:

Publicat:

Daca crezi in superstitii si horoscop, iti propunem sa afli ce karma ai mostenit  din viata anterioara.

Berbec

Karma din existentele trecute depinde strict de corectitudinea lucrurilor. Daca  ai mancat sanatos, te-ai imbracat decent, ai muncit si ai trait conform normelor societatii. Aceasta atitudine te-a facut sa te simti acceptat(a), insa acum este momentul sa te ridici si sa iti impui punctul de vedere.

Taur

Admiri lucrurile frumoase, insa te privezi deseori de ele. In trecut, ai avut o viata modesta. Acum este momentul sa accepti faptul ca resursele sunt facute pentru a fi folosite, deci bucura-te de toate lucrurile frumoase ale vietii!

Gemeni

Vezi fericirea in detalii mici. Aceste preocupari aparent neimportante pentru semenii tai se explica prin faptul ca, in vietile anterioare, te-ai dedicat intru totul stiintelor (dreptul, filosofia, teologia), care  ti-au capturat intreaga fiinta si te-au tinut departe de frumusetea simpla a vietii.

Rac

Cel mai primordial pentru tine este casa si familia, iar asta te face sa fii foarte apreciat. In vietile anterioare, insa, ai fost exact tipologia umana contrara. Ai avut o obsesie exagerata fata de munca, indiferent ca ai fost conducator de oaste sau un simplu fermier. Acum este momentul sa te dedici mai mult vietii de familie!

Leu

Esti tachinat deseori pentru ca ai un orgoliu exagerat? Era si momentul sa iti constientizezi propria valoare, pentru ca personalitatile tale din existentele trecute erau preocupate de a-i multumi pe altii si de a-i trata ca pe membrii ai familiei tale. Ai tot dreptul sa te pui acum pe primul plan.

Fecioara

In trecut ti-ai dedicate viata laturii spirituale: preot, preoteasa, calugar, maicuta sau vraci. Mereu te izolai de lucrurile lumesti si acordai ajutor celor  aflati in nevoie. Acum, te confrunti cu lumea comertului de masa, in care te vezi responsabil(a) de management, personal si resurse, scrie zumi.md. Obstacolul pe care trebuie sa-l depasesti este tendinta de a fi slugarnic.

Balanta

Societatea si asteptarile ei fata de tine sunt aspectele cele mai importante pentru tine. Manierele iti sunt impecabile si tanjesti sa fii acceptat de cei din jur. In vietile trecute, ai procedat exact invers: probabil ai fost o fire egoista, aroganta si autosuficienta. Acum este necesar si firesc sa dovedesti ca poti fi un om altruist.

Scorpion

Toti te cred un om secretos? Probabil ca discretia te si caracterizeaza pe deplin, iar acest lucru izvoraste din tendinta ta in vietile anterioare de a dezvalui absolut tot despre tine, celorlalti. Ai invatat lectia gestionarii corecte a informtiilor personale si acum este momentul sa gasesti un echilibru intre cele doua atitudini.

Sagetator

Esti un om al distractiilor, dar in acelasi timp esti adept al  intelectualitatii.  Aceste doua personalitati ale tale survin din frivolitatea temperamentului pe care l-ai afisat in vieti trecute, cand erai un fin observator, deloc dornic sa se te implici.

Capricorn

Pui pe cantar mai mult cariera, dar in acelasi timp  ai  perioade in care vrei sa iti petreci tot timpul acasa. In vietile anterioare, spatiul domestic era lumea ta. Iata de ce simti acum nevoia sa te afirmi pe plan social, alimentandu-te totodata cu energia casei tale. Nu uita, secretul este echilibrul intre cele doua arii ale vietii.

Varsator

Esti emotiva  cand auzi despre victime ale razboiului sau cazuri dramatice de copii abuzati? In  trecut, nici macar nu te gandeai ca exista acesti oameni. Iti lipsea empatia si simteai un oarecare atasament doar pentru membrii familiei tale. In prezent, telul tau este sa privesti dincolo de cei dragi si sa te dedici cauzelor umanitare.

Pesti

Karma vietilor tale anterioare a acumulat intelepciunea multor lectii pe care a trebuit sa le inveti. Principala invatatura pentru tine este sa iti exprimi sentimentele prin religie sau arta. In vietile trecute, ai fost o fire practica si deloc creativa, de aceea este bine ca acum sa privesti in spatele aparentelor si sa dai frau creativitatii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img