marți, 23 aprilie, 2024

Crimă șocantă în Iași! Un bărbat și-a omorât soția, pentru că nu făcea destui bani din videochat

Distribuie:

Publicat:

Un bărbat din Iași și-a bătut partenera de viață, cu care era și căsătorit, până în momentul în care a omorât-o. Motivul este unul de-a dreptul halucinant: bărbatul era supărat din cauza faptului că femeia nu câștiga destul de mulți bani din videochat. În continuare, acesta este de negăsit.

Polițiștii fac tot posibilul să îl găsească pe bărbatul din Iași care și-a omorât soția în bătaie. Procurorii din Iași îl acuză pe bărbat că și-a bătut soția de nenumărate ori, din același motiv: era nemulțumit de venituri.

Crimă șocantă în Iași

Pentru că a fost bătută de mai multe ori, femeia s-a stins din viață. Inculpatul este un bărbat în vârstă de 30 ani, din Iași, cercetat pentru comiterea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, bărbatul își lovea soția în nenumărate rânduri „motivat de faptul că aceasta nu mai câştiga venituri consistente din activitaţi de videochat”.

Bărbatu și-a lovit soția cu pumnii şi picioarele în mai multe zone ale corpului şi cu precădere în zona craniană, potrivit Observator.ro. Femeia s-a ales cu multiple traumatisme cranio-cerebrale, în urma loviturilor.

Agresorul nu s-a prezentat la audieri

Bărbatul în vârstă de 30 de ani a fost citat în vederea audierii în calitate de suspect şi inculpat. Nu s-a prezentat la audieri.

„Din verificările efectuate cu ocazia punerii în executare a mandatelor de aducere a rezultat că acesta nu mai locuieşte la adresa de domiciliu, nici la adresele cunoscute în care a stat fără forme legale”, se arată în comunicat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img