vineri, 29 martie, 2024

Crima de la coafor: Parintii Alexandrei au dezvaluit ce i-a facut criminalul inainte de a comite fapta: “Nu i-a dat…

Distribuie:

Publicat:

Alexandra Elena Marin a fost ucisa intr-un coafor din Titu de catre Florin Oprea, un subofiter MApN cu care avea un copil. Crima de la coafor a ingrozit Romania, iar cei mai afectati sunt parintii tinerei, dar si copilul acesteia. Parintii tinerei au vorbit la Kanal D despre suferinta prin care trec si au dat detalii despre cel care le-a ucis fata.

“Copilul cel mic, de 6 ani, ma intreaba de ce o strig pe mama lui. Si mi-a zis: A murit? Mamaie, spune-mi ca mamica e la serviciu. O santaja. Pe toate cutiile de pantofi i-a lasat numai mesaje. Criminalul i-a luat viata, copila mea nu mi-o mai aduce nimic. Nu ne-a ascultat deloc cand ii spuneam: Alina, vino acasa, copilul meu. Si a zis ca il indreapta… Nu e adevarat, in mintea lui era totul. Fata mea l-a iubit, l-a venerat, ca altfel nu facea copil cu el. Om de stat in uniforma militara! Degeaba! Avea dosar penal, ca a avut accident pe la Buftea. Fata mea i-a dat o sansa lui, el nu i-a mai dat fetei mele. I-am spus “Ce faci mamica?” “Mamica, vezi ca vine taticul tau sa te ia”. Criminalul i-a luat viata, nu i-a dat nicio sansa. Eu stau sa ma intreb, daca el voia ca ea sa traiasca, de ce i-a luat viata cu atatea lovituri de cutit? El mi-a bagat fata in pamant”, a spus mama indoliata. Am ales sa plec departe. E vina mea, asta e clar. Iti doresc tot binele din lume si sa ai parte de fericire si de ce e mai frumos pe lumea asta.

 

Cum ai zis…consecinta faptelor mele. Sunt barbat si renunt ca nu vreau sa merg la puscarie. Sa nu uiti niciodata ca te-am iubit foarte mult si pentru ca te iubesc foarte mult o sa ies din viata ta” “Multumesc foarte mult ca m-ai trezit la realitate. Nu am mai mancat de cateva zile si am slabit 5 kilograme…”, sunt cateva din mesajele lasate de barbat pe cutiile de pantofi, conform celor de la stirilekanald.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img