vineri, 26 aprilie, 2024

Crima in comuna vasluiana Malusteni: totul s-a petrecut dupa mai multe pahare de alcool – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Crima intre doi prieteni de pahar in comuna Malusteni. Un barbat in varsta de 45 de ani, recidivist si cu handicap locomotor a fost audiat de procurorii vasluieni. Victima sa avea 42 de ani si nu se cunoaste deocamdata de la ce s-au certat cei doi si cum s-a ajuns la moarte de om.
Individul a ramas peste noapte la locuinta prietenului sau, in satul Tutcani.  Cei doi petreceau mult timp consumand alcool, asa ca localnicii erau obisnuiti cu petrecerile zgomotoase din curtea victimei.  In zori, barbatul de 45 de ani, i-a marturisit unui cunoscut ca si-a ucis amicul de pahar, iar omul a anuntat politia.

Victima a fost gasita fara suflare, in curte, intr-o balta de sange. Fusese injunghiata de mai multe ori cu un cutit, insa deocamdata nu se cunoaste motivul care a dus la scena sangeroasa. Satenii se feresc sa vorbeasca, de teama.

« Este foarte periculos. Bea fara oprire, zi si noapte. Ii e teama la lume sa vorbeasca. Asculta muzica la maxim in curtea mortului si la microfon, injura toata mahalaua. Baute peste baute. Mortul era cuminte, linistit. Nu avea bani, muncea pentru o paine, dar ii placea si lui bautura. Astalalt avea pensie, ca i-a fost taiat piciorul de la genunchi. Rau tare de tot! Sa stiti ca ne-am asteptat sa faca o nenorocire! Era prea de tot! E satul de puscarie, a violat batrane, a batut, ce nu a facut?! Va rugam, ajutati-ne, sa nu se mai intoarca in sat! », au spus oamenii.

Dupa ce in tinerete si-a violat bunica si pentru asta a stat 12 ani in puscarie, omul s-a intors in sat, in 2015 si statea cu gazda la un localnic.  Nu a muncit niciodata, nu respecta pe nimeni si cel putin pe moment, nu isi aminteste ce l-a determinat sa ia o viata.  A spus ca nu are niciun regret si nici nu vrea sa vorbeasca despre cele intamplate.  Este audiat de anchetatori la aceasta ora si va raspunde pentru fapta sa.

”In noaptea de 19/20 august, in timp ce consumau bauturi alcoolice la locuinta victimei, autorul a aplicat acesteia mai multe lovituri cu cutitul in zone vitale ale corpului, cauzandu-i decesul. Nu se cunoaste deocamdata mobilul acestei fapte sau motivul care l-a determinat pe agresor sa ii aplice loviturile cu cutitul victimei. In prezent, se efectueaza cercetari de catre un procuror desemnat din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui, urmand sa se dispuna retinerea pentru 24 de ore a presupusului autor al faptei, cercetarile urmand sa continue pana la clarificarea situatiei in cauza”, a declarat procurorul Silvia Elena Bejinariu, sef Sectie Penala a Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui. Nici autorul si nici victima sa nu au familii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img