joi, 25 aprilie, 2024

Crima oribila in Botosani. Adolescenta injunghiata de 15 ori de un tanar de 16 ani. Cadavrul, aruncat in padure

Distribuie:

Publicat:

Cadavrul unei tinere a fost descoperit, miercuri dupa-amiaza, intr-o zona impadurita de la marginea municipiului Botosani. Este vorba despre o adolescenta de aproximativ 18 ani, eleva la un liceu din oras. Din primele cercetari reiese ca a fost omorata cu 15 lovituri de cutit, de un baiat de 16 ani, si apoi abandonata in padurea de la Pacea.

Sfarsit cumplit pentru o tanara de 18 ani din Botosani. Cadavrul adolescentei, eleva la un liceu din oras, a fost gasit miercuri dupa-amiaza de un barbat care-si plimba cainele prin padurea de la Pacea. Politistii l-au gasit si pe presupusul criminal, un baiat de 16 ani tot din Botosani.

Barbatul care a facut descoperirea a marturisit ca tanara avea tricoul ridicat si prezenta mai multe urme de lovituri de cutit. La fata locului au sosit oamenii legii si medicii de pe ambulanta. Medicii au constatat ca murise de aproximativ o ora de la momentul descoperirii, din cauza plagilor injunghiate. Fata a primit 15 lovituri de cutit in zona pieptului, una dintre ele, se pare, atingandu-i inima. Anchetatorii au descoperit si rani pe mainile fetei, semn ca aceasta s-a luptat cu agresorul. 

Criminal la 16 ani

Din primele cercetari a fost identificat si un suspect. Este vorba despre un adolescent de 16 ani. Acesta este banuit ca ar fi omorat-o pe tanara. In momentul de fata nu se stie care era legatura dintre cei doi. Adolescentul a fost retinut si va fi prezentat astazi Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani cu propunere de arestare preventiva pentru 24 de ore. Tanara de 18 ani era originara din Stefanesti si, se pare, invata la Colegiul Economic din Municipiul Botosani.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img