vineri, 26 aprilie, 2024

Criminal deosebit de PERICULOS, evadat din PUSCARIE! Autoritatile au intrat in ALERTA MAXIMA

Distribuie:

Publicat:

Un detinut condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru omor, incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba, a evadat joi. Autoritatile au intrat in alerta maxima.

Detinutul facea parte dintr-un grup de 13 detinuti care faceau munci necalificate, sub supraveghere.

„Persoana privata de libertate executa pedeapsa in regim deschis si urma sa fie analizata in comisia de propuneri pentru liberare conditionata in luna decembrie 2017”, arata reprezentantii institutiei.

Barbatul are constitutie atletica, inaltimea de 1,68 metri, par saten inchis si, la momentul parasirii punctului de lucru, era imbracat in pantaloni lungi de culoare gri deschis si un tricou de culoare verde deschis.

„In vederea capturarii detinutului au fost dispuse masuri specifice in astfel de situatii, respectiv blocarea cailor de acces pe posibile directii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de urgenta a mai multor echipe de cautare formate din personalul unitatii, precum si cooperarea cu Inspectoratul Judetean de Politie si Inspectoratul Judetean de Jandarmi Constanta”, sustin reprezentantii Penitenciarului Poarta Alba.

De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus inceperea unei anchete administrative care sa analizeze circumstantele in care a reusit sa fuga detinutu

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img