vineri, 29 martie, 2024

Criminalul din Stoenești, cel care a ucis o vânzătoare cu 27 de lovituri de cuțit, a murit în închisoare

Distribuie:

Publicat:

La șase ani de la oribila tragedie ce a avut loc în comuna Stoenești, județul Argeș, criminalul Gladiolei Vătășescu, femeia ucisă cu 27 de lovituri de cuțit de către colegul ei de muncă, a murit și el. Bărbatul era condamnat la detenție pe viață după fapta odioasă pe care a săvârșit-o.

În luna aprilie a anului 2016, o crimă oribilă a cutremurat tot județul Argeș. Gladiola Vătășescu, o vânzătoare în vârstă de 48 de ani ce lucra într-un magazin din localitatea Stoenesti, a fost ucisă cu sânge rece de către colegul ei de serviciu, un bărbat ce făcuse în trecut 17 ani de închisoare tot pentru crimă și omor.

Criminalul din Stoenești, cel care a ucis cu sânge rece o vânzătoare, a murit în închisoare. El a înjunghiat-o pe victimă cu 27 de lovituri de cuțit

Patronii magazinului unde lucra vânzătoare au decis să-i dea o șansă și să-i permită să lucreze pentru ei, însă nimeni nu se aștepta la o asemenea tragedie. Ucigașul prinsese o pasiune pentru Gladiola Vătășescu, o femeie la locul ei, muncitoare și cunoscută în localitate drept o mamă și o soție foarte bună, astfel că în ziua crimei a mers în magazinul în care aceasta era vânzătoare și a rugat-o să-i pungă măsline într-o pungă.

Atunci, criminalul a lovit-o pe la spate cu un cuțit de 30 de cm și a înjunghiat-o de 27 de ori cu cuțitul în zona gâtului și a feței lăsând-o într-o baltă de sânge, după care a fugit pe un deal din apropiere pentru a nu fi văzut.

Gladiola Vătășescu a fost găsită de un localnic, care venise la magazin, însă nu s-a mai putut face nimic pentru ea, căci criminalul își lăsase cuțitul în gâtul femeii.

”Recunosc că am omorât-o, dar nu regret”, a spus criminalul în fața judecătorilor.

Judecătorii au decis să-l condamne la detenție pe viață, iar în tot acest timp ucigașul Constantin Bragă a încercat să le arate că ar avea probleme psihice și că nu a avut discernământ la momentul faptei. Acum, la șase ani de la crimă, aflat în închisoare, Constantin Bragă a decis să-și pună capăt zilelor.

Deși au trecut șase ani de când a fost omorâtă, soțul și fiul Gladiolei Vătășescu nu pot trece peste tragedia care le-a răpit mama și soția atât de devreme de lângă ei.

Criminalul fusese renegat de familia sa

Constantin Bragă, criminalul care i-a luat viața femeii din Stoenești, fusese renegat de către familia sa, asta după ce în trecut a mai săvârșit un viol urmât ulterior de uciderea victimei. Atunci a făcut 17 ani de închisoare, după care a fost eliberat.

Mama și tatăl acestuia au decis să-l renege, iar atunci ucigașul i-a amenințat că îi omoară chiar și pe ei și pe sora lui. De rușinea faptului că era arătat cu degetul pentru faptele fiului său, tatăl lui Constantin Bragă și-a luat și el viața după ce criminalul a ucis-o pe Gladiola Vătășescu în magazinul în care lucra de ani de zile.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img