sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Crin Antonescu vorbeste despre perioada sa de”presedentie”

Distribuie:

Publicat:

Fostul presedinte PNL, Crin Antonescu, a vorbit intr-un interviu, inainte de a parasi politica, despre cum s-a simtit in functia de presedinte interimar al tarii, functie pe care a detinut-o in urma cu patru ani.

Crin Antonescu a marturisit ca nu s-a simtit comod in functia de presedinte al Romaniei, interimar fiind, pentru ca nu era ales de oameni.

Astfel, intrebat cum s-a simtit ca sef al statului, cat i-a tinut locul lui Traian Basescu, Crin Antonescu a raspuns:

”Nu comod, ca era o situatie tensionata. Nu m-am simtit presedinte, nu am simtit ce simte un presedinte, pentru ca e altfel atunci cand esti ales de oameni”, a spus fostul presedinte interimar al Romaniei, Crin Antonescu.

In concluzie, ”nu am avut sentimentul de presedinte”, a marturisit Crin Antonescu. Pe 10 iulie 2012, Crin Antonescu devenea presedintele interimar al Romaniei, dupa suspendarea de catre Parlament a presedintelui de atunci Traian Basescu. El prelua interimatul la sefia statului in calitate de presedinte al Senatului, functie pe care o detinea de numai o saptamana, dupa ce majoritatea USL din Parlament i-a inlaturat de la sefia Camerelor pe democrat-liberalii Vasile Blaga si Roberta Anastase.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img