vineri, 29 martie, 2024

Cristi Borcea a avut o “menajera” in inchisoare : “Era un baiat care avea un mers ciudat”

Distribuie:

Publicat:

Alaturi de Giovanni Becali, Cristi Borcea a avut o “menajera” in inchisoare.

Nu mai e un secret ca Cristi Borcea a avut o “menajera” in inchisoare. Dupa ce a fost condamnat in Dosarul transferurilor, Borcea a impartit celula cu Giovanni Becali, condamnat si el in acelasi dosar. „S-au spus multe minciuni despre cum am trait eu in puscarie. Da, am dat bani si am adus var si o bidinea sa modernizam baia. Am pus niste baieti sa munceasca. Le-am dat tigari. Erau baieti saraci si noi aveam bani de tigari", a povestit Giovanni Becali la Digi Sport.

Cristi Borcea a avut o “menajera” in inchisoare: "Mergea cu fundul indoit"

“Eram cu Borcea si zicea: «Uite-l pe filipinezul nostru». Era un baiat care ne ajuta. Era un baiat care avea un mers ciudat. Mergea cu fundul indoit. L-am intrebat: «Tu esti d-ala? Homosexual?». Mi-a zis ca da si i-am zis «De maine ai furculita ta, lingura ta, prosopul tau». I-am adus manusi de plastic. Ne facea curat si alte treburi pe care noi nu le-am fi facut. Nu putem spune ca era servitor sau menajera. Ne ajuta pe acolo”, a mai relatat Giovanni.

Cristi Borcea a avut o “menajera” in inchisoare: "Puteam sa ne cumparam de 1.000 de lei pe saptamana"

E clar ca Cristi Borcea a avut o “menajera” in inchisoare. "Ne trezeam la 7 sau la 7:30, cand era apelul. Aveam abonamente la ziare, la Digi si Telekom si la inca 3-4 canale. Plateam noi, printr-o firma. Puscaria nu avea bani sa plateasca si faceam noi cerere sa platim. Puteam manca ce doream noi, de la magazin. Puteam sa ne cumparam de 1.000 de lei pe saptamana”, a mai povestit Giovani Becali, care a fost eliberat conditionat pe 14 septembrie 2016.  In schimb, Borcea a revenit recent in puscarie, fiind condamnat intr-un dosar de retrocedari ilegale in Constanta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img