vineri, 29 martie, 2024

Cristi Borcea afla, astazi, daca va iesi din inchisoare!

Distribuie:

Publicat:

Magistratii Judecatoriei Sectorului 4 judeca miercuri solicitarea de eliberare conditionata a fostului actionar al Dinamo Cristian Borcea, care executa o pedeapsa cu inchisoarea de sase ani si patru luni in dosarul "Transferurilor de jucatori".

Decizia instantei nu va fi definitiva, conform News.ro.

Este pentru a doua oara cand Cristian Borcea cere eliberarea conditionata. El a mai facut o astfel de solicitare si in 2017. Atunci, Judecatoria Sectorului 4 i-a admis cererea, dar Tribunalul Ilfov a decis, in octombrie, ca fostul actionar al Dinamo nu poate fi eliberat conditionat si ca poate formula o noua cerere dupa sase luni.

Cristian Borcea este incarcerat la Penitenciarul Jilava dupa ce a fost condamnat definitiv, in anul 2014, de Curtea de Apel Bucuresti, la sase ani si patru luni de inchisoare cu executare in dosarul "Transferurilor de jucatori".

In martie 2014, in dosarul ”Transferurilor de jucatori” au fost condamnati Ioan Becali si Cristian Borcea la cate sase ani si patru luni de inchisoare, Victor Becali la patru ani si opt luni de inchisoare, George Copos la trei ani si opt luni de inchisoare, Mihai Stoica la trei ani si sase luni de inchisoare, Gheorghe Popescu la trei ani, o luna si zece zile de inchisoare, iar Jean Padureanu si Gheorghe Netoiu la cate trei ani si patru luni de inchisoare. In luna februarie a acestui an, magistratii instantei supreme au decis achitarea lui Cristian Borcea in dosarul privind mita data fostei judecatoare Geanina Terceanu. In acest dosar, Victor Becali a fost condamnat la cinci ani si opt luni de inchisoare, Ioan Becali a primit sapte ani si patru luni de inchisoare, iar Geanina Terceanu a fost condamnata la sapte ani de inchisoare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img