miercuri, 24 aprilie, 2024

Cristi Borcea i-a „marit” familia lui Calin Geambasu: „Imi pare rau ca nu am facut un test ADN”

Distribuie:

Publicat:

De ceva vreme, Calin Geambasu banuieste ca Malina Olinescu ar putea fi sora lui vitrega. Si, se pare, cel care a plantat aceasta samanta de idee in capul lui ar fi fost chiar Cristi Borcea.

Invitat in emisiunea Xtra Night Show, Calin Geambasu a vorbit despre intamplarea care a declansat totul si care a dus la regretul ca nu a facut un test ADN.

„Cristi era printre cei din public. M-a intrebat daca mai avem vreun dubiu, pentru ca noi clar am fi frati. (…) A zis ca ni se potrivesc vocile, asemanare… Noi am corelat alte aspecte. Nu stiam de testare ADN pe atunci,” a explicat Calin Geambasu, la emisiunea XNS.

Tot in direct, a intervenit si tatal artistului, Petre Geambasu.

„Cristi e un baiat dragut, un prieten al nostru si o fi aruncat si el o vorba. Cu totii ne purtam cu Malina ca un bibelou. (…) Acum 4-5 ani, mi-a zis Calin odata, ‘Mai, tata, imi place Malina atat de mult’. Alta data mi-a spus ca asa de bine o simte, parca ar fi sora lui," a precizat Petre Geambasu, care a intrat in detalii legate de relatia sa cu Doina Spataru, refuzand sa mentioneze daca s-a culcat vreodata cu aceasta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img