vineri, 19 aprilie, 2024

CRISTI CHIVU, marturisiri emotionante despre familia lui:,,Dupa ce tata a murit, mama…‘’

Distribuie:

Publicat:

Cristi Chivu a povestit  momentele grele prin care a trecut atunci cand si-a pierdut tatal. In ultimele ore de viata ale tatalui sau, fotbalistul avea meci cu Resita. La un moment dat a sunat telefonul, apoi Cristi a fost anuntat: "Mergi pana acasa. Poti sa stai cat vrei tu". Tatal sau isi traia ultimele clipe si a vrut sa isi ia ramas bun de la fiu.

Cand puterile il paraseau de tot, tatal lui Chivu i-a spus pustiului: „Du-te inapoi in cantonament si pregateste-te de meci. Bateti Ceahlaul pentru Resita si pentru mine!”.

Plin de tristete, copilul a plecat si a ajuns in cantonament, unde a avut forta sa reintre in programul echipei. In aceea zi, Resita a batut cu 5-1, golurile curgeau unul dupa celalalt pentru Mircea Chivu.

„Imi aduc aminte ca am intrebat-o pe mama, dupa ce am mai crescut, dupa ce tata a murit, de ce nu mi-a spus niciodata mie, direct, ca am talent la fotbal, de ce nu m-a incurajat mai mult. Cred ca mi-am raspuns singur la intrebarea asta dupa o vreme”, a mai marturisit Cristi Chivu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img