vineri, 19 aprilie, 2024

CRISTIAN RIZEA: DEPUTATUL TEPAR OFERA EXPLICATII VIRTUALE

Distribuie:

Publicat:

 Dupa ce a plecat fara sa achite nota de plata la hotelul din Vaslui in care a fost cazat, fostul deputat Cristian Rizea le prezinta internautilor propria sa varianta. Acesta a scris pe pagina sa de socializare urmatoarele: ” Din pacate aceasta zi a fost umbrita de niste acuzatii total nefondate la adresa mea . Am preferat sa nu raspund public acestor ,, mizerii ” dar am in primul rand obligatia sa va spun adevarul dumneavoastra , celor care ati avut si aveti incredere in mine in mod neconditionat !
Cel care a decis unde sa candidam eu si dl Ciprian Tardea , a fost domnul Bogdan Diaconu , in ciuda faptului ca isi daduse cuvantul in fata colegilor din conducerea PRU ca vom candida pe lista de la Bucuresti ! Cu o zi inainte de data limita a depunerii candidaturilor dl Bogdan Diaconu m-a rugat sa merg la Vaslui ca partidul va suporta din punct de vedere financiar cheltuielile aferente campaniei electorale , inclusiv costurile de cazare ! Dovada este contractul incheiat intre PRU si unitatea hoteliera respectiva , incheiat cu ACORDUL dl Bogdan Diaconu  , contract pe care ,, unii” vad ca nu-l mai gasesc  ! Pentru cei interesati acest contract are nr .400/ 7.11.2016 ! 
Din pacate dl Bogdan Diaconu incearca sa joace un teatru ieftin asa cum a procedat si cu fosta sotie care din complezenta banuiesc , il insotea in timpul campaniei electorale la diverse evenimente ! 
Minciuna are picioare scurte domnule Bogdan Diaconu , chiar si in politica ! 
P.S  M -as bucura ca si acea parte a presei care s-a grabit sa ma ,, califice ” cu diverse epitete , sa incerce sa restabileasca adevarul” scrie acesta.                                 
 Rizea alaturi de Tardea ( cel cu care a impartit apartamentul in timpul alegerilor parlamentare de la Vaslui) au plecat noaptea, ca hotii, fara sa isi achite cazarea. Valoarea prejudiciului cauzat de acestia este in suma de 10.000 de euro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img