vineri, 29 martie, 2024

Cristian Tudor Popescu- reactii dure la adresa medicului Beuran si a colegilor sai: ‘ar trebui dati afara!’

Distribuie:

Publicat:

Cristian Tudor Popescu a răbufnit după ce mai mulți medici de la Spitalul Floreasca au anunțat că intră în grevă, după demiterea lui Mircea Beuran, șeful echipei medicale care a operat-o pe pacienta care a ars în sala de operație. 

„25 de medici și cadre medicale din spitalul Floreasca au semnat și parafat o hârtie prin care anunță că intră în grevă, nu mai operează decât cazuri grave.

De ce? Pentru că tartorul lor, agramat, autor de furt intelectual și medic de partid, așa-zisul „prof. univ.” Beuran, a fost demis din funcție. Beuran rămâne totuși chirurg, din asta nu l-a dat nimeni afară, poate să opereze în continuare în spitalul cu acreditare suspendată.

Cu mult mai groaznică pierderea șefiei de către Beuran decât arderea de vie a pacientei lui Beuran pe masa de operație, acesta strălucind prin absența din sală, deși semnase în fals protocolul operator, mai comițând și alte vreo zece încălcări ale protocoalelor medicale, potrivit comisiei de anchetă. Carevasăzică, cei 25 nu protestează și nu intră în grevă pentru că așa ceva s-a întâmplat unei paciente și e al doilea caz de incendiere, nu primul, în spitalul Floreasca, nu, ei se revoltă pentru că i s-a extirpat scaunul de sub fese lui Beuran și vor să mai facă rău unor pacienți, refuzând să-i opereze. În vreme ce Beuran, ca pesedist de suflet ce e, se dă victimă a unui complot politic!

După părerea subsemnatului, acești 25 de nemernici ar trebui dați afară pe loc și să li se interzică să mai practice meseria. Să se ducă unde-or vedea cu ochii.

Dar cine să facă asta, de vreme ce șeful Colegiului Medicilor, Borcean, tocmai a contribuit la anchetă înălțându-i osanale marelui său tovarăș Beuran…”, a spus CTP.

Dar nu mai e șef, Dumnezeule mare! Teribil! Înfiorător! Groaznic!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img