vineri, 29 martie, 2024

Cristiano Ronaldo și-a deschis un nou hotel de lux, al cincilea. Cât costă o noapte de cazare

Distribuie:

Publicat:

Cristiano Ronaldo și-a deschis un nou hotel de lux, al cincilea din lanțului său de hoteluri. Cât costă o noapte de cazare și cum arată proprietatea care are piscină pe acoperiș. 

Cristiano Ronaldo are hoteluri în Lisabona, Madrid, New York și insula natală, Madeira, iar acum, a deschis încă unul, al cincilea la număr, în Marrakech, Maroc. Vedetei lui Manchester United îi merg afacerile ca pe roate.

Cristiano Ronaldo și-a deschis un nou hotel de lux, al cincilea

Noua proprietate, a cincea la număr, pe care Cristiano Ronaldo a inaugurat-o de curânad, se află în Marrakesh, Maroc. Pentru că vedeta lui Manchester United este un iubitor al luxului, hotelul din lanțul pe care-l patronează este unul la care s-a ținut cont ca și cel mai mic detaliu să fie perfect.

Pestana CR7 Lifestyle Hotel, căci așa se numește noua proprietate, are 174 de camere, un spa, un centru de afaceri, o sală de gimnastică, iar pe acoperiș este o piscină care oferă view panoramic asupra Munților Atlas. O noapte de cazare aici costă între 185 și 437 de euro, în funcție de camerele în care alegi să îți petreci seara.

„Când am deschis primul hotel împreună cu Pestana Group, în 2016, ambiția noastră a fost să creăm un brand internațional. De la prima „bornă” pusă în Madira, casa noastră, urmată de cea din Lisabona, ne-am extins deja către Marid și New York. Deschiderea acestui hotel în Marrakesh înseamnă al cincilea oraș în care suntem prezenți. Dar mai mult decât un simplu număr, reprezintă legătura mea cu o țară de care sunt pasionat și unde sunt mereu bine primit”, a declarat Ronaldo, potrivit prese internaționale.

Superalimentul care nu lipsește din meniul lui Cristiano Ronaldo

Potrivit sport.es, algele sunt nelipsite din meniul tuturor campionilor din lume. Este superalimentul care, conform spaniolilor, are „beneficii nesfârșite”. Cristiano Ronaldo, Lionel Messi și Karim Benzema sunt cunoscuții fotbaliști care consumă alge. Este un superaliment care oferă o cantitate mare de proteine, mult mai multă cantitate decât carnea, peștele sau orice altă legumă.

Cu doar o mică cantitate de alge puteți obține o mulțime de proteine de care aveți nevoie, ceea ce permite organismului să sintetizeze mult mai bine proteinele din alte surse. În plus, algele includ o cantitate mare de Omega 3, vitamine, antioxidanți și are „beneficii nesfârșite”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img