joi, 25 aprilie, 2024

Cristina a rupt tacerea! Fosta sotie a lui Banel Nicolita, dezvaluiri la doi ani de la divort! Cu ce se ocupa acum

Distribuie:

Publicat:

Banel Nicolita si fosta lui partenera de viata au divortat in urma cu doi ani, iar acum cei doi isi vad in continuare de viata! Cristina a vorbit pentru prima data dupa aceasta perioada grea din viata lor.

Banel Nicolita si Cristina s-au casatorit in vara anului 2014, in Braila, acolo unde s-a nascut fobalistul. Cristina era prezentata de ziarele din Romania ca fiind un etalon in materie de eleganta, dar mai ales de discretie.

Banel Nicolita a cunoscut-o pe Cristina in anul 2008, pe vremea cand juca in Romania. “Ne-am cunoscut la Braila. Mi s-a parut un baiat cumsecade. Eu nu stiam ca joaca la Steaua. Mi-am dat seama ca e cineva cunoscut, dupa reactia celor din jur”, declara Cristina Pisica la inceputul relatiei cu sportivul.

Mai mult, atunci cand s-au cunoscut, Cristina era studenta la Finante Banci, iar fotbalistul evolua la Steaua. Au doua fetite impreuna si au ramas in relatii bune dupa despartire. Relatia dintre ei s-a racit dupa ce Banel Nicolita si-ar fi neglijat familia si ar fi petrecut foarte mult timp sa puna pe picioare scoala de fotbal de la Faurei.

Cristina a dezvaluit faptul ca Banel Nicolita este prezent in viata celor doua fetite pe care le au impreuna. “Acum sunt bine. Bănel ține legătura cu copiii în continuare, nu este indiferent. Le plătește pensia alimentară, vine și îi vizitează. Nu are un program stabilit în privința acestui lucru. El vine când poate sau când au nevoie copiii de el. Îi pasă de cei mici, nu îi neglijează”, a marturisit Cristina, pentru click.ro.

Mai mult, fosta sotie a lui Banel Nicolita spune ca in prezent se ocupa doar de fetite si nu are alta ocupatie: ”În momentul de față eu mă ocup de copii si de grădiniță, în rest nimic, nu mi-am mai deschis o altă afacere sau am alt proiect în minte”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img