sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Cristina Cioran, a ramas gravidă natural la 43 de ani

Distribuie:

Publicat:

Bucurie fără margini trăiește în aceste zile Cristina Cioran, care, la 43 de ani, este însărcinată cu primul ei copil. În exclusivitate în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV,  Cristina a povestit cum a primit vestea sarcinii. „Copilul asta a venit când a trebuit să vină. Sunt copleșită de emoții. Sunt într-un moment în care nu îmi dădeam seama că voi fi mamă și nici nu îmi imaginam. Trăiesc senzații și momente unice, bănuiesc ca orice viitoare mămică. Și, sincer, nu am crezut că o să se întâmple.  Noi am încercat 3 luni  să facem un copil si…s-a intamplat”, a spus Cristina la Exclusiv VIP.
Cristina Cioran este gravidă în 13 săptămâni și încă nu este pregătită să divulge sexul copilului.  „Nu am făcut niciun tratament, din fericire, după 3 luni de încercare a ieșit, am rămas însărcinată. La început am crezut că visez, am stat în ultimele 3 luni cu emoții și  abia acum pot să mă bucur adevărat.”

Ce reacție a avut însă iubitul meu când a aflat că va fi tătic? „Iubitul meu mi-a spus să mă relaxez, eu însă am fost luată pe sus și prinsă într-o avalanșă de emoții. El s-a bucurat tare mult. Nu ne grăbim la nimic, nu avem un nume pregătit. Mie  îmi plac hainele de copii unisex si cred ca nu trebuie să fie un impediment pentru nimeni dacă e fetiță sau băiețel.”

Ca orice gravidă, Cristina Cioran i-a povestit lui Cristi Brancu la Exclusiv VIP, emisiune difuzata de Prima TV de luni până joi, de la 15.00,  despre cum a depășit primul trimestru de sarcină. „În primele 3 luni am avut grețuri, mirosuri. Acum sunt bine.  Nu mă tem nici de virus, eu am avut COVID în septembrie și cred că încă am anticorpi. În plus, eu sunt atentă, oamenii din jurul meu sunt atenți.”

Exclusiv VIP aduce, la Prima TV un suflu nou, fresh şi umple după amiezile de voie bună şi relaxare luni până joi, de la ora 15.00.

 

 

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img