vineri, 29 martie, 2024

Cristina Șișcanu, decizie radicală după ce se vindecă de COVID-19! „Mi-am propus, simt nevoia”

Distribuie:

Publicat:

Vedeta a dezvăluit totul pe rețelele de socializare, în urmă cu doar câteva momente.

Cristina Șișcanu este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din România. Fanii o urmăresc mereu cu drag nu doar pe micul ecran, ci și pe rețelele de socializare, acolo unde este foarte activă și aproape că nu trece o zi fără să nu posteze ceva noi.

Aceasta nu se sfiește să dea detalii nici despre viața profesională, dar nici despre cea privată și nu vrea ca urmăritorii ei să aibă curiozități despre ea, așa că ține mereu legătura cu ei prin intermediul Instagramului. 

Așa s-a întâmplat și în urmă cu câteva zile, atunci când vedeta de televiziune le-a dezvăluit internauților că a făcut un test PCR, iar rezultatul a fost unul pozitiv. Se pare că toată familia Cristinei Șișcanu este infectată cu virusul SARS-CoV-2, iar conform legilor în vigoare ei trebuie să stea câteva zile în izolare la domiciliu.

Aceasta și-a stabilit că va rămâne acasă până când testul îi va indica un rezultat negativ și nu până când cei de la DSP îi vor da undă verde pentru a părăsi domiciliul. Mai mult, cât a stat în izolare, aceasta deja și-a făcut planuri pentru când va fi liberă din nou. Iată ce și-a stabilit Cristina Șișcanu să facă după ce se va vindeca de infecția cu coronavirus. 

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img