miercuri, 24 aprilie, 2024

Cristina Șișcanu, declarații despre o viitoare sarcină si despre Mădălin Ionescu: Fiecare cu treburile lui

Distribuie:

Publicat:

Cristina Șișcanu vrea să devină din nou mamă. Ce a mărturisit vedeta, dar și cum se înțelege cu cei doi copii ai soțului ei, Mădălin Ionescu. Din ce motiv a amânat să mai aducă un copil pe lume în această perioadă.

Cristina Șișcanu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Mădălin Ionescu și vrea să devină din nou mamă! Cu toții știm că după ce s-a căsătorit, vedeta are trei copii, nu doar de unul.

Cristina Șișcanu își dorește să devină din nou mamă
Îndrăgita vedetă a mărturisit că își dorește să devină din nou mamă. Cristina Șișcanu a dezvăluit că ea și soțul ei, Mădălin Ionescu, erau convinși să devină iar părinți. Cu toate astea, au amânat totul din cauza pandemiei, iar apoi a războiului, de teamă.

„Da, eu mi-aș dori! La un moment dat, chiar eram porniți să mai facem, după aceea a venit pandemia, m-a speriat și chestia asta cu războiul. Na, toți avem niște frici, niște temeri”, a mărturisit Cristina Șișcanu, pentru Click.ro

Cum se înțelege cu cei doi copii ai soțului ei
Cristina Șișcanu se înțelege bine cu cei doi copii ai lui Mădălin Ionescu. Vedeta a mărturisit că Ștefania are deja 25 de ani, s-a mutat singură și se bucură de un job foarte bun. Deși nu mai locuiește cu ei, aceasta are un apartament aproape părinți. Cu atât mai mult, tânăra a obținut o poziție de director într-o firmă ce se ocupă cu comercializarea parfumurilor.

„Așa e! E cam fiecare cu treburile lui. Ștefania este mare, deja este adult în toată firea, are 25 de ani. S-a mutat singură, nu mai stă cu noi. Are însă un apartament aproape de noi. Are și un job foarte bun. A ajuns să dețină o poziție de director într-o firmă care se ocupă de comercializarea parfumurilor. E într-o zonă foarte frumoasă, care-i place foarte mult. Filip a făcut și el 18 ani, este și el adult acum. Ce să mai?! Noi avem copii de toate vârstele! Petra are cinci ani…”, a adăugat vedeta.

Vedeta nu a uitat să vorbească și despre Filip care, de asemenea, a devenit major. Cristina Șișcanu se bucură că are copii de vârste diferite și nu exclude posibilitatea de a deveni mamă din nou.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img