vineri, 29 martie, 2024

Cristina Șișcanu va fi nașă de botez. Ce copil de vedetă va creștina soția lui Mădălin Ionescu

Distribuie:

Publicat:

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu vor fi nași de botez. Anunțul a fost făcut chiar de către soția prezentatorului TV, iar aceasta era tare entuziasmată să împartă vestea cu fanii de pe rețelele de socializare. De data aceasta cei doi vor boteza un băiețel. Cine sunt părinții celebri ai micuțului.

Cristina Șișcanu a dat vestea cea mare. În curând, ea și cu Mădălin Ionescu vor creștina un băiețel. Părinții micuțului sunt nimeni alții decât Anca Ciota și Phelipe. Vestea a fost dată de curând pe rețelele de socializare.

Cristina Șișcanu va fi nașă de botez

Anca Ciota a născut în urmă cu nu mult timp, iar acum se pregătește de creștnarea micuțului ei, David Liam. A ales deja nașii, iar aceștia vor fi Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, care le sunt și nași de cununie.

Cristina Șișcanu este foarte activă pe rețelele de socializare și întrebată de către fani dacă ea și cu soțul ei vor mai fi nași, aceasta a spus că da, dar de botez de data asta. David Liam va fi cel de-al treilea copil creștinat de către cuplu, pentru că ei le-au mai botezat și fiicele Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda.

‘’În curând vom fi nași, dar nu de cununie, ci de botez. O să ave un finuț. Aveam doar două finuțe, dar acum vom avea și un finuț. Abia aștept momentul, sunt emoționată. Până acum aveam două fetițe, finuțe, Victoria și Iris, fetițele Gabrielei și a lui Tavi care sunt la rândul lor finii noștri, i-am cununat. Așa este și în cazul Ancăi și a lui Phelipe, suntem nașii lor de cununie și vom fi și nașii de botez ai lui David Liam’’, a spus Cristina Șișcanu pe rețelele de socializare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img