vineri, 26 aprilie, 2024

Cristina Joia, primul mesaj dupa externare: ”Las autoritatile si avocatii sa-si exercite profesia”

Distribuie:

Publicat:

Cristina Joia este designer la emisiunea „Visuri la cheie“ de la ProTV, iar în urmă cu câteva zile a fost snopită în bătaie de o altă femeie. Designerul Cristina Joia a fost externată din spital, după ce a fost agresată fizic într-un magazin din Capitală, de către o şoferiţă. Motivul pentru care agresoarea a recurs la acest gest este incredibil. Bătăușa le-a declarat oamenilor legii că a reacționat agresiv, după ce Cristina blocase trecerea de pietoni şi parcarea magazinului.

 

Designerul a fost externat din unitatea medicală, iar acum se află acasă alături de familia ei. Cristina le-a mulțumit tuturor pentru că i-au fost alături prin mesajele de susținere și gândurile bune.

 „Vreau să vă mulţumesc mult pentru toate mesajele voastre de susţinere şi gândurile bune pe care mi le-aţi transmis. Sunt recunoscătoare pentru fiecare dintre ele, pentru că în această perioadă am avut nevoie să simt că suntem interconectaţi. Nu putem trăi singuri, pe cont propriu, lipsiţi de empatie sau de valori. Mi-am dorit să pastrez o masură vis-a-vis de declaraţiile mele în media şi vă mulţumesc că aţi înţeles şi respectat asta.

Acum sunt bine, sunt acasă, cu familia. Voi continua filmările pentru proiectul Visuri la cheie, pentru că îmi este drag, pentru că am o responsabilitate faţă de toţi cei implicati şi pentru că viaţa nu se opreşte cu un pumn, decât dacă eu aleg asta! În rest, las autorităţile şi avocaţii să-şi exercite profesia. Nu am sentimente negative, dar îmi doresc foarte mult să nu existe alte victime agresate pe viitor! Fiţi optimişti, zâmbiţi şi bucuraţi-vă de ai vostri. Vă îmbrăţişez şi vă mulţumesc încă o dată!“, a transmis designerul.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img