News Flash:

Cristina Prună (USR-PLUS) îl face KO pe Florin Cîțu: 'Dacă coordonatorul campaniei de vaccinare lucrează la Guvern, ce se întâmplă oare?'

30 Iulie 2021
298 Vizualizari | 0 Comentarii
media 159378286745906700

Cristina Prună, vicepreşedinta USR PLUS, pune o întrebare retorică pe pagina sa de Facebook despre Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare, angajat în subordinea Guvernului. România nu a reușit să atingă țintele de vaccinare lansate inițial, iar numărul cazurilor este în creștere.

„Dacă coordonatorul campaniei de vaccinare lucrează la Guvern, ce se întâmplă oare?”, se întreabă Cristina Prună pe Facebook. Reacția acesteia vine după ce premierul României a avut o precizare cu privire la directorul CFR Călători.

„Dacă directorul CFR ar fi lucrat la Guvern, acum era acasă”, a spus Cîțu.

Nu doar Cristina Prună a reacționat, ci și Alin Mituță, europarlamentar USR-PLUS (mai multe aici).

Mai multe incidente feroviare au avut loc în ultimele 24 de ore, între care un tren plin cu copii care veneau din tabără a rămas blocat în câmp mai bine de 9 ore.

Reacția premierului este un mesaj către ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, (USR PLUS)  care nici până la această oră nu l-a demis din funcție pe directorul CFR Călători după incidentele feroviare.

Directorul CFR Călători, Ovidiu Vizante, a avut o intervenție halucinantă la Antena 3 după ce două trenuri au rămas blocate în câmp, în noaptea de miercuri spre joi, din cauza problemelor apărute din cauza vijeliilor.

Redăm dialogul cu jurnalistul Antena3:

Jurnalist: "De ce o locomotivă nu a ajuns timp de 8 ore la acel tren blocat cu 30 de copii?

Ovidiu Vizante: Și de ce mă întrebați pe mine? Noi am pus la dispoziția CFR-ului această locomotivă. Dacă a fost un pom căzut pe linie, locomotiva nu poate, din păcate, sări peste pom. Eu vă spun ce informații am eu. Încercați să vorbiți cu responsabilii, cei care conduc circulația.

Jurnalist: Dumneavoastră sunteți director CFR Călători și oamenii aceia erau blocați. Nu s-a găsit o variantă? Au stat 30 de copii 8 ore, abandonați în câmp.

Ovidiu Vizante: Cred că e impropriu să spuneți abandonați când toți directorii CFR Călători au încercat să găsească o soluție. Încercați dumneavoastră să găsiți la ora aceea soluții! Încercați să găsiți transbordare la ora 00:00, la 1.000 de călători, câți sunt într-un tren.

Jurnalist: Pai nu trebuie să găsesc eu, dumneavoastră sunteți în funcție!

Ovidiu Vizante: Eu sunt în funcție, eu iau deciziile. De ce trebuie să veniți dumneavoastră să îmi spuneți ce trebuia să fac dacă vă spun că nu se putea face?

Jurnalist: Deci nu se putea face nimic pentru acei oameni? Au primit apă măcar?

Ovidiu Vizante: Vor primi când ajung la București!

Jurnalist: După 8 ore?

Ovidiu Vizante: Da, dumneavoastră căutați senzaționalul... Mulțumesc! La revedere!"

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0727 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024621 (s)