marți, 19 martie, 2024

Cristina Pucean nu a mai putut să tacă! Ce i-a făcut, de fapt, Bogdan de la Ploiești? Din cauza asta s-au despărțit: „Acest om fără scrupule”

Distribuie:

Publicat:

S-a aflat adevărul despre despărțirea dintre Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean. Blondina a fost cea care a spus ce s-ar fi întâmplat, de fapt.

După zile întregi de speculații și comentarii legate de ruptura dintre Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești, care a luat prin surprindere lumea showbiz-ului și nu numai, iată că s-a aflat și adevărul.

Deși inițial nu a vrut să facă public motivul real pentru care s-a despărțit de artist, dansatoarea nu a mai  suportat să fie denigrată de către internauți, întrucât nu ea ar fi vinovată pentru cele întâmplate, și a făcut o postare neașteptată pe Instagram.

Cristina Pucean tună și fulgeră în mediul online

Toată lumea credea sau cel puțin așa s-a înțeles din dezvăluirile lui Bogdan de la Ploiești, că el ar fi fost cel care i-a dat papucii blondinei.

Ei bine, lucrurile nu au stat chiar așa, iar acum femeia face lumină. Ea ar fi luat decizia radicală, după ce l-ar fi prins pe el cu altă femeie, cel puțin asta susține Cristina Pucean că s-ar fi întâmplat. 

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img