marți, 23 aprilie, 2024

Cristina Rus, primele declarații după ce a fost implicată într-un accident rutier. Cum se simte acum vedeta

Distribuie:

Publicat:

Cristina Rus a avut parte de o sperietură groaznică astăzi, asta deoarece vedeta a avut un accident rutier în București. Fosta colegă a Andreei Bănică din trupa Blondy se afla la volanul mașinii sale, moment în care s-a izbit de un alt autoturism. Cum se simte acum vedeta la câteva ore de la impact.

Astăzi au fost momente de panică pentru Cristina Rus, asta pentru că artista a fost implicată într-un accident rutier în timp ce se afla la volan pe străzile Capitalei. Vedeta a oferit și primele declarații despre incident și a precizat că mașina sa a fost avariată.

Primele declarații ale Cristinei Rus după accidentul de astăzi

Accidentul s-a produs în momentul în care cântăreața se afla pe linia de tramvai și a încercat să facă un viraj, însă în acea clipă a fost lovită de un alt autoturism. Aceasta nu a pățit nimic și nu a fost nevoie de îngrijiri medicale, dar la fața locului s-au deplasat de îndată echipajele de poliție, dar și de pompieri.

Ea susține că a tras doar o sperietură mare, iar în rest mașina acesteia, în valoare de 150.000 de euro, a avut de suferit și va fi nevoită să meargă cu ea în service.

”Eu sunt ok, nu am pățit nimic. A fost doar o sperietură”, a spus Cristina Rus pentru Playtech.ro.

Traficul a fost îngreunat în zonă

În zona în care s-a produs accidentul traficul a fost îngreunat o bună perioadă, iar polițiștii au fost nevoiți să-l dirijeze timp de mai multe zeci de minute. S-au format cozi uriașe până când cele două autoturisme lovite au fost luate de pe șosea și scoase în afara carosabilului pentru a permite fluidizarea traficului.

În momentul în care s-a produs impactul, Cristina Rus se afla singură în mașină, după cum a mai precizat ea pentru sursa citată.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img