joi, 28 martie, 2024

Cristina Spatar, pregatita de schimbare. „Are nevoie de un inceput si de un pret care sa o faca posibila”

Distribuie:

Publicat:

Cantareata Cristina Spatar este pregatita de schimbari in viata sa. Chiar daca a trecut prin numeroase probleme, vedeta incearca sa mearga inainte.

Cristina Spatar a transmis, pe contul sau de socializare, un mesaj in care vorbestre despre schimbari. Postarea este insotita de o imagine in care solista apare intr-o reprezentanta auto.

„Orice schimbare are nevoie de un inceput si de un pret care sa o faca… posibila!?”, a spus vedeta.

„Cel mai important este sa fii sanatoasa. celelalte vin de la sine. fericire iti vor aduce copiii”, „O femeie puternica nu are nevoie de sustinerea unui barbat”, „Esti o femeie frumoasa, ramai asa, sa nu te schimbi”, „Bucurati-va de copii, frumoasa sunteti, cariera aveti!”, i-au transmis fanii.

Dupa divortul de Alin Ionescu, fostul sau partener de viata, cantareata Cristina Spatar a continuat sa locuiasca in vila acestuia, de dragul copiilor. Insa, situatia s-a schimbat la sfarsitul anului trecut, cand artista a fost nevoita sa paraseasca vila din Crevedia pentru a se muta cu chirie impreuna cu cei doi copii ai sai, Aida si Albert. Aceasta sta in prezent intr-un apartament cu doua camere, pentru care plateste o chirie de 300 de euro pe luna. Dupa plecarea Cristinei Spatar din vila, fostul partener de viata al acesteia a inlocuit-o cu o bruneta. Este vorba despre o tanara pe nume Larisa Tanasoiu, despre care se spune ca ar fi noua iubita a omului de afaceri Alin.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img