joi, 28 martie, 2024

Cristina Spatar s-a mutat cu chirie, intr-un bloc. “Asa e cand te da barbatul afara din casa”

Distribuie:

Publicat:

Divortata din vara lui 2016, Cristina Spatar a continuat sa locuiasca in vila fostului sot, dand de inteles ca acesta ar fi un compromis facut de dragul copiilor. Situatia s-a schimbat brusc in urma cu putin timp.

La sfarsitul anului trecut, Cristina Spatar a fost nevoita sa paraseasca somptuoasa vila cu iesire la Lacul Crevedia, proprietate a fostului ei sot. Mutarea a venit la mai bine de doi ani de la divortul celor doi si in urma unei discutii neplacute pentru vedeta, in care tatal copiilor ei i-a cerut imperativ sa se mute.

Cantareata a fost nevoita sa lase in urma conditiile de lux de care s-a bucurat ani buni si sa caute o locuinta pe masura puterii ei financiare. Acum, ea sta cu chirie, cu tot cu cei doi copii ai sai, Aida si Albert, intr-un apartament dintr-un bloc cu 4 etaje din Bucuresti.

„Asa e cand te da barbatul afara din casa”, si-ar fi varsat ea naduful in fata unei vecine care i-a devenit mai apropiata.

Cristina Spatar si fostul ei sot, un om de afaceri care a fost judecat pentru evaziune fiscala, s-au cunoscut in primavara lui 2007, iar in 2008 au fost protagonistii unei nunti grandioase. Dupa divort, cantareata a tot sperat la impacare si a facut in repetate randuri declaratii de dragoste publice pentru barbatul iubit, dar acesta nu i-a dat nici o sansa.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img