News Flash:

Cristoiu arunca BOMBA: Turcescu REVINE in PRESA

3 Octombrie 2014
1223 Vizualizari | 0 Comentarii
Robert Turcescu se va intoarce in presa, spune jurnalistul Ion Cristoiu. Dezvaluirea a fost facuta in exclusivitate la Realitatea TV, in emisiunea "Jocuri de putere".

"Astazi, domnul Turcescu a cerut, prima data unui judecator, dupa asta s-a inteles ca poate sa fie si procuror, sa dea o decizie potrivit careia el nu a incalcat cu nimic Legea sigurantei nationale sugerand, ca nu pot sa spun ca s-a autodeconspirat, si, astazi, procurorul a anuntat... Din cate imi dau eu seama, Robert Turcescu va reveni in presa", a spus Ion Cristoiu, la Realitatea TV.

Intrebat cand si-ar dori Turcescu sa revina in presa, Cristoiu a replicat: "Din cate am inteles eu, va reveni. Asta va garantez! Nu acum, acum nici nu e bine sa revina pentru ca oricum e campanie electorala si oamenii destepti fug de campanii electorale pentru ca nu poti sa spui mare lucru."

"Turcescu sigur a facut un joc operativ. In legatura cu domnia sa, toti colegii mai tineri din presa au facut o mare greseala, nepricepandu-se la servicii secrete. Ei au vorbit de 'ofiter acoperit in presa' si s-a inteles, si de aici a venit si toata condamnarea, toate mustrarile la adresa lui Robert Turcescu, ca el ar fi fost ofiter acoperit, cu misiunea sa spioneze pe Oancea. Nu! Dupa parerea mea, daca a fost ofiter acoperit, Robert Turcescu a avut acoperire de presa", a mai spus Ion Cristoiu.

In opinia jurnalistului, intreaga "operatiune Robert Turcescu" a fost orchestrata de "un serviciu la care lucreaza acesta, ca un patriot, si nu sa ne spioneze pe noi".

robert turcescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Adauga anunt gratuit

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1357 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025088 (s)