News Flash:

Criterii in alegerea kiturilor de automatizari porti

27 Septembrie 2014
2120 Vizualizari | 0 Comentarii
Portile culisante au nevoie, fara indoiala, de  solutii flexibile pentru automatizare - aceste mecanisme trebuie sa poata opera diferitele dimensiuni ale portilor, diversele  tipuri de sarcini, in conditii variate ale mediului inconjurator. Mai mult decat atat, acestor kituri speciale li se cere  sa functioneze in conditii maxime de siguranta, la un grad ridicat de fiabilitate. Care sunt criteriile practice dupa care putem sa alegem efectiv o astfel de solutie tehnica? Vom incerca sa raspundem la aceasta intrebare, in randurile de mai jos, adresandu-ne in special proprietarilor de locuinte (dar si spatiilor comerciale sau afacerilor mai mici). O gama variata de materiale si produse pe aceasta tema gasesti in segmentul de automatizari porti, la Ordis.

Factorii principali de care trebuie sa tinem cont, in alegerea acestor produse sunt greutatea permisa si specificatiile de utilizare. De exemplu un set de detalii ce nu lipsesc din prezentarea unor asemenea kituri de automatizare pentru porti culisante  se vor referi la :
materialele de baza
utilizarea de baza
greutatea maxima a portii
voltaj
componenta
culori
tara de origine
pret
garantie

Alte date tehnice, ce pot fi comparate cu o mai mare usurinta in situatia integrarii intr-un tabel (precum se intampla deseori) ce cuprinde mai multe modele ale aceleasi serii, includ:
puterea absorbita
protectia termica
temperatura de lucru
cuplul
viteza
greutatea maxima a portii
RPM:
nivelul de protectie

Variantele moderne de astfel de kituri de automatizare pentru porti culisante se mai remarca prin: instalarea rapida in orice conditii meteo; ungerea cu lubrifiant; eliberare manuala usoara, chiar si externa; disponibilitatea cu sau fara unitatea de control; design-uri de diferite culori; respectarea normelor in vigoare. Pentru o cercetare mai amanuntita legata de aceste poti automatizate, intra aici!

intra aici
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1159 (s) | 34 queries | Mysql time :0.039896 (s)